SZEF KUCHNI POLECA

Udo gęsie z czerwoną kapustą i pieczonym ziemniakami
69 zł

Kaczka z buraczkami i marynowanym jabłkiem
66 zł
Wołowina ze śliwkami i ziemniakami
62 zł
"Czulent" danie z wołowiny i cielęciny z kuchni żydowskiej
(Serwowany od piątku do niedzieli)
69 zł
Polędwica wołowa z grilla z warzywami i masłem ziołowym
72 zł

Polędwica wieprzowa na ziemniaczanym puree z sosem grzybowym
49 zł

"Holiszki" - gołąbki na sposób żydowski w liściach winogron
(Serwowany od piątku do niedzieli )
49 zł

Kotleciki jagnięce z ryżem na sosie śliwkowym
72 zł

Dorsz zapiekany z warzywami
59 zł

Łosoś zapiekany w warzywach z sosem klonowym
59 zł
Jesiotr z borowikami i owocami morza danie na 2 osoby
(Serwowany od piątku do niedzieli)
239 zł