SZEF KUCHNI POLECA
Udo gęsie z czerwoną kapustą i pieczonym ziemniakami
Udo gęsie z czerwoną kapustą i pieczonym ziemniakami
69 zł
Kaczka z buraczkami i marynowanym jabłkiem
Kaczka z buraczkami i marynowanym jabłkiem
66 zł
Wołowina ze śliwkami i ziemniakami
62 zł
"Czulent" danie z wołowiny i cielęciny z kuchni żydowskiej
(Serwowany od piątku do niedzieli)
69 zł
Polędwica wołowa z grilla z warzywami i masłem ziołowym
72 zł
Polędwica wieprzowa na ziemniaczanym puree z sosem grzybowym
Polędwica wieprzowa na ziemniaczanym puree z sosem grzybowym
49 zł
"Holiszki" - gołąbki na sposób żydowski w liściach winogron
(Serwowany od piątku do niedzieli )
49 zł
Kotleciki jagnięce z ryżem na sosie śliwkowym
Kotleciki jagnięce z ryżem na sosie śliwkowym
72 zł
Dorsz zapiekany z warzywami
Dorsz zapiekany z warzywami
59 zł
Łosoś zapiekany w warzywach z sosem klonowym
Łosoś zapiekany w warzywach z sosem klonowym
59 zł
Jesiotr z borowikami i owocami morza danie na 2 osoby
(Serwowany od piątku do niedzieli)
239 zł